sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kummallisia kasseja osa 4.

Sarjani jatkuu aina vaan, kuten huomaatte... tämä on ehkä paras tähänastisista, ainakin "sievin" noin kokonsakin puolesta!



Ja muovipusseista tietenkin :P



tällä kertaa vasemmalla näkyvistä Apteekin muovipusseista! Olivat niin ihanan oranssisia, että rupesin oikein keräämään niitä! Myyjät jo tiesivät antaa mulle juuri noita pusseja :D, pari sain kavereilta. Pohjan virkkasin ihan muista pusseista, jottei sinne hukkaantunut kaikkein parhaita värejä!



Onnistuin mielestäni sankojen kohdallakin, kun hoksasin tehdä ne tuolla tavalla "keskelle" yläreunaa, eikä erikseen lenkeiksi. Viimeiseen kerrokseen löysin yhden kokonaan oranssin pussin, jolla sain viimeistellyn reunuksen. Koukku 5 ja yhtä helppoa hommaa kuin "eilisten" leipäpussien työstäminen.  Kuteen leikkasin alle sentin levyisiksi renkaiksi, jotka taas solmin sillä "mikälie"-tekniikalla, jolla matonkudelenkkejäkin solmitaan (tietääkö joku oikean nimen???).



Kassi valmistui jo maaliskuussa, mutta sen jälkeen se huiteli maailmalla mm. osallistumalla työväenopiston kevätnäyttelyyn (kuvassa)! Sain sen kotiin vasta eilen! Olin kyllä ehtinyt jo ennen reissuja käydä esittelemässä sitä Apteekissa  - siellä se sai ihan ansaitsemaansa huomiota :D

Jotta tämä blogini ei ihan muuttuisi "niksejä muovipusseista"- sarjaksi, niin loppuun muutamia keskeneräisyyksiä:



tavoitteena villatakki karkkivärein; aloitettu viime tai edellisvuonna...



ja tätäkin laatua pukkaa...  Otin koko poppoon mukaan ja pidin pienen nautiskeluhetken laiturin lämmössä.
Yksi lempipaikoistani tehdä käsitöitä!



Pyllyn alla lämmikkeenä joskus Huopasesta neulomani ja huovuttamani istuinalusta. Ohje oli Pirkka-lehdessä ja alusen sisällä on pala jumppamattoa. Sangasta on helppo kuljettaa vaikka kesäteatteriin :D

2 kommenttia: