lauantai 5. toukokuuta 2012

Ja mitään ei sitten heitetä pois!

Aamutv:ssä GlobeHopen Seija Lukkala puhui mm. ylijäämävarastoista, joita hänen firmansa hyödyntää tuotteissaan. Olen firman suuri ihailija! Tulin ajatelleeksi, että paljon itsekin hyödynnän, jos en ylijäämää, niin ainakin jätettä näissä muovipussitöissäni...


uusimpana säilytyskori jonnekin - ajattelin rantasaunaamme...Tein pohjaksi halkaisijaltaan 21 cm olevan ympyrän viitosen koukulla.Siitä sitten korottamaan reunusta ylöspäin ilman lisäyksiä! Materiaalina pääasiassa ko. paahtoleipäpussit! Onneksi vanhempani ovat piintyneet saman leivän syöjiksi :D ja äiti on säästänyt pusseja jo kauan. Yhdestä pussista tulee nimittäin vähän toista kerrosta virkkausta tämän kokoiseen koriin! Lisään kerroksia sitä mukaan, kun pusseja saan. Kesäksi on varmasti riittävän korkea astia!

Ihmeen helppoa virkata, kestävää ja kauniin kiiltävän pinnan aikaansaapaa. Eräs tuttava kokeili tekelettä päähänsä ;D - siinäkö uusi markkinarako???!! Pula-ajan tyyliin!

5 kommenttia:

 1. :), heti tuli mieleen uimalakki tuosta päähän kokeilusta, mutta eihän tämä vettä pidä...:), oikein ekologinen kori.

  VastaaPoista
 2. Tuo on sitä kierrätystä parhaimmillaan...:)

  VastaaPoista
 3. Oikein hieno kori -ei kyllä ensimmäisenä tule leipäpussi mieleen!

  VastaaPoista
 4. Eipä uskoisi että on tehty leipäpusseista tämä kori, oikein hieno! Värikin on niin hieno:) Kuinka leveätä nauhaa leikkat?

  VastaaPoista
 5. Hienon värinen. Minäkään en malta heittää mitään pois.

  VastaaPoista