maanantai 14. helmikuuta 2011

Terveisiä!

Eilinen käsityöläisten rompetori lähikoululla oli mukava piristys talven keskellä! Kiitos vaan rakkaille ystäville, joita tapasin! Lapsuudenystävä oli varannut naapuripöytänsä minulle, oli rentouttavaa päivittää kuulumisia ja jakaa ideoita, kiitos T.!! Ja onneksi HH jaksoi pukeutua (!!) ja ajella paikalle myös!


Tässä "lastattu laivani", siis osa myytävistäni. Keskellä olevat punasävyiset villasekoitelangat menivät heti, samoin muita lankoja, kankaitakin jonkin verran. T:lla oli myytävänä mm. hurmaavia kakkuja, karjalanpiirakoita, donitseja ym - nukkekotikokoa, massasta valmistettuja! Miten jotkut osaavat ja viitsivät noin miniatyyrikokoa väsätä!! Aurinkoinen, mutta kylmä pakkassunnuntai ei aiheuttanut yleisöryntäystä, mutta kuitenkin ihmisiä riitti lähes koko ajan. Kiintoisa kokemus!Näihin minä sorrun aina: Heleniuksen kangastehtaan jämäpaloja 60-70-luvuilta!! Laadukasta puuvillaa kaikissa sateenkaaren väreissä.  Pari euroa nippu, sopiva hinta mielestäni.Lapsena en tykännyt näistä kovinkaan paljon, kai niistä oli ylitarjontaa! Nyt laatu ja kuviointi viehättävät!Tämän villavyyhdin pitäisi loistaa heleänä kellanvihreänä ... anteeksi kamerani alkeellisuus... Väri siis paljon upeampi luonnossa, samettikukalla värjättyä 100% villaa. Myyjinä naapuripöytien kaksi taitavaa käsityöläistä, jotka tekivät myyntipäivästä entistäkin viihtyisämmän huumorillaan ja jutustelullaan, kiitos heillekin! Itse en ole vielä uskaltanut (!!) kokeilla lankojen värjäystä... ennakkotietojen mukaan se olisi sitten menoa...aivan koukuttavaa, arvaan!! Katsotaan kauanko pystyn välttelemään...!


 Loppuun se päivän tärkein:

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLENI! - (toisilla näyttää menevän tuo koristeluinto joskus vähän yli.....:D )

3 kommenttia:

 1. Pohjanmaan poika osaa tälläytyä!
  Mies saa heti pisteet kotiin ,kun kantti kestää pukeutua SYRÄMMIIIN!
  T:meloni

  VastaaPoista
 2. Juu, tää on varsinainen halinalle :D

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä. Olisin heti ostanut ne punertavat langat, mitkä sitten olikin menneet heti. Samoin ne kangaspalat: ihania. Noihin mulla on himo! Vaikka kaapit jo pullistelee...

  VastaaPoista