sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sijaishommissa!

Kun toi emäntä huitelee maailmalla, nii se on sohvanvaltaajan taas huolehdittava päivityksistä, sano! Että terve vaan! Ny kun on vapaat tassut nii läväytän ekaks OMAT kuvani, että näätte missä meikäpoika pääsi käymään! Emäntä vaahtos jostain ajeluista alkuviikolla, apinoistako se puhu...en ymmärtäny, mutta puhuin sen ympäri ottaan meikäläisen kyytiinsä torstaina.


Suhattiin kaaralla oikein! Kamalassa pakkasessa, paitti ettei se haittaa, ei meikää eikä tota emäntääkään! Oltiin kyllä varustauduttu, ku piti ootella tiänposkessa sitä ajelua. Kummallista...


Ja sitte siältä tuli sellanen iso auto, jossa seiso ihmisiä lavalla ( ei oo kyllä sallittua!!) ja siihen lavan reunoihin oli kirjotettu jotain!! Emäntä heilutti ja kiljui jotakin, mua ihan hävetti...tollai kiljuu viaraalle autolle...kunnes se sitte sano, että nonnih, siellä se meidän api meni!! Sillom mulla välähti ne peruukkihössötykset ja kaikki! Emännän kummipoika!! Illalla joku sano, että karkkiakin olis pitäny siältä autosta lentää, mutta kai me oltii liian kaukana...olis kyllä parit mariannet maistunu...

Illalla emäntä koristautu joihinkin tansseihin. Sano, että menee kattoon vanhojen tansseja. Jaa, luulin että mummu ja vaari esiintyy jossain, mutta sitte menikin ihan yli ymmärryksen, kun ruvettii pukee sitä kummipojan isompaa pikkusiskoo kolttuun, sellaseen ku siällä resipentin linnassa, tiättehän!


Se oliki operaatio! Äiti seiso tuolilla ja pujotti pukua, pikkusisko ja täti(mun emäntä) autto lattialta! Mutta kaunis siitä neidosta tuli!! Tooosi kaunis!! Harmi vaa, ku emäntä ei sitte suostunut enää ottaan meikää sinne tansseihin, ihan tyhmää... jäin sitte pikkusiskoo auttaan jossain epsanjan esitelmässä, se oli kyllä tokaks kivointa, ku se pikkusisko on nii ihana kans :D Pikkusisko sano näkevänsä noi tanssit seuraavana päivänä niitten koulussa, mutta me ei voitu jäädä yöks, olisin kyllä ahtautunu pikkusiskon reppuun ja menny salaa..!

Kum me tultii illalla myöhään kotiin nii ovelle oli ilmestynyt kassillinen tavaraa! Emäntä hoksas heti että ahaa, asialla on T., se lapsuuskaveri! Ja kiva kaveri onki, vai mitä sanotte:


Kassista paljastu kankaita ja nauhoja, vanhoja kirjoja (niihi altsuihin, joita emäntä tekee), iso rulla jotain paperii ym.ym. Ihan tosta vaan, lahja, vaikkei emännällä mitää juhlia ollu! Kyllä se vouhottikin noista, kuinka upeita ne on! Juu, kiva likka se T.!! Ymmärtää meikäläistäkii :D

Mutta tää o paras kuva:Ai nii miks?? No, ku ette ikinä arvaa missä emäntä oli??? Tollane tavaramäärä! Vähintää viikko jossai virossa tai aurinkossa, aattelis tiätty! Höh ja pöh! Se oli kirjantekokurssilla naapurikaupunkissa pe-iltana 4t. ja lavvantaina 5 t. Yön kuorsas kotona. ENKÄ NARRAA!!! Siis hei kamala tavaramäärä!!! Haloo, onkohan sillä kaikki kotona... Ja sehän ny ei menny meikän tajuntaan että MIKS se kirja tehdään ompeluskoneella??? No, se saa itte kertoo siitä sitte, kun tokenee tosta kurssiväsymyksestään...(kamala kuorsaus kuuluu taas...)

5 kommenttia:

 1. No täytyy kyllä myöntää, että on sulla seuraamista sun emäntäs touhuissa! Ompeluskoneella kirjojakin... Mutta oli teillä kiva ja tapahtumarikas päivä! Eipä tule sunkaan elämäs tylsäks kun on tuommoinen emäntä!

  VastaaPoista
 2. Erinomasita että pikkukarhukin on asiallisesti turvanvöissä! Varmaan oli kauniit tanssiaiset! Ja todellakin, tuo viimeinen kuva antaa osviitaa pitemmästäkin reissusta. Mielenkiinnolla jään odottamaan kurssin satoa.

  VastaaPoista
 3. Kurssit on kivoja, mut mites sitten tuppaa olemaan niin väsynyt. Se luomisen tuska kai ;)

  VastaaPoista
 4. Tuli vieroitusoireita blogin kanssa ,kun buuttasin koneen ja samalla katosi "polku" tänne sivuille.Nyt löysin sen ja lisäksi SINISUKAN MÄÄRITELMÄN wikipediasta:oppinutta tieteellistä tai kirjallista toimintaa harjoittanutta naista tarkoittava historiallinen pilkkanimitys ! t:meloni

  VastaaPoista
 5. Auli: Kiitooos ku ymmärrät meikäpoikaa! Kyä tuppaa välillä väsyttään tää touhu ton emäännän kans...:)
  Irmeli: Nii tarkka toi emäntä että aina huolehtii kaikkien turvavyöt!
  Jokke: Ai se on se joka tota emäntää väsyttää..mää ku luulin että ne aikaset ylösnousut!
  Meloni: Juuh :D:D tiedossa on toi pilkkanimi!! Siksi kai emäntä sen valittikin, vaikka se on kyllä oikeestikin kova lukeen ja liippaahan se sen nimeeki...:)

  VastaaPoista