keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ai juu, ne messut!

Hidas hämäläinen palaa vasta nyt aiheeseen "Kädentaitomessut"! Olin siellä minäkin, tietty. Jo perjantaina, mutta vasta iltapäivällä, kun kaveri pääsi töistä. Ajankohta oli kuitenkin melko loistava, sillä ruuhkat alkoivat olla ohi! Lisäksi aikaa oli vain n. 3 tuntia kuluttaa koipiaan ja rahojaan :D Ihan riittävästi!!!

Tämä oli hauska tuttavuus: matkarukki! Villavyyhdin osastolla sitä esiteltiin. EN ostanut, jos joku jo pelästyi!!! Hintaa oli muistaakseni 800... jotakin muuta PIENEMPÄÄ ja halvempaa ostin, mutta siitä myöhemmissä "lähetyksissä"!Näitä himoitsin!!! Aika makeet, vai mitä??? Puikot nro...ööö...olisko 25 mitään???  Kassini hiukan antaa perspektiiviä koosta, pituutta oli siis yli metri ja vahvuutta ranteen ympäryksen verran!!! Sopisi paremmin keihääksi tai airoiksi... :D Kysyin hintaa, johon myyjämies (varmaan vetäisi hatusta!): 113 e. Hehheh!

Osasto oli tällaisen firman:

Molemmat kuvat nappasin luvan kanssa ja lupasin lisätä nämä yhteystiedot.

Siinä kolmessa tunnissa ehdin riittävästi ostaa täytettä tänne:

sillä kaipa siitä se lankakaappi tulee...! Kun en tartte baarikaappia, enkä vaatekaappia, enkä kenkäkaappia...

Mutta se "täytemateriaali" onkin sitten taas ihan toinen juttu! Pirteää marraskuuta vaan teillekin!
4 kommenttia:

 1. Jopas silmäsi bongasi erikoisia ja pikkasen hintavia juttuja. Tuosta kaapista saat tosiaan täydellisen käsityö ja askartelukaapin. Kaikka tavarat siellä hyvin löydettävissä.

  VastaaPoista
 2. Noi suuret puikot mekin bongattiin... Sunnuntaina aamusta heti ovien avauduttua oli niin vähän vielä ihmisiä, että tolla osastolla viivyttiin kaikessa rauhassa ihmettelemässä sitä hirveää määrää käsityövälineistöä, jota tarjolla. Ai niin, unohdin sittenkin myöhemmin palata sinne ja ostaa sieltä se pienempi leikkualusta tilkkuleikkurille. Ok, toiste sitten. :)
  Iik, miten namuväri tossa kaapissa!

  VastaaPoista
 3. Tee siitä kaapista käsityömessukaappi- vain niitä tuotteita mitä messuilta löytyy:)

  VastaaPoista