maanantai 19. marraskuuta 2012

Ihailua vaan!

Vieläkin täällä fiilistelen kaappioperaatiota! Sain sen sisälle isänpäivänä, kun veljeni koko poppoo oli avustamassa kaunottaren siirtoa, suurkiitos vaan heille kaikille! Kaappi nimittäin painaa tajuttomasti... Ostovaiheessa luulin saavani sen suht`kivuttomasti paikoilleen, mutta tarkemmin mittaillessani alkoi paniikki iskeä... mistä ovesta/ikkunasta/kerroksesta se mahdutetaankaan???

Yhtäkään hyllyä ei saatu irti, niin tiukasti ne oli tekovaiheessa naulattu. Laatikoita oli vaan 3 pientä, se ei paljon painoa laskenut. Ovia emme ryhtyneet irrottamaan. Nostoliinoilla ja hyvällä suunnittelulla operaatio onnistui kenenkään telomatta itseään! Nautin nyt kaapin tyhjyydestä ja harkitsen tarkkaan, millä sen täytän! Jättimäiseksi karkkikaapiksi en aio sitä ylentää, nimestään huolimatta :D Enkä ole nukkekoti-ihminenkään (enää tai vielä!)... astiakaappi on kai liian tylsää... no, langathan kai sinne hinkuvat, mutta... mietitään! Ja nyt vain jatketaan ihailua!

5 kommenttia:

 1. Tämähän olisi täydellinen lankakaappi :)

  VastaaPoista
 2. lankojahan tuonne mahtuu vaikka kuinka paljon

  VastaaPoista
 3. Vau, onpa ihana kaappi! Langat näyttäisivät varmaan aika herkuilta tuolla :)

  VastaaPoista
 4. Oi, tuohan olisi unelmien askartelukaappi! Meillä on samantyyppinen kaappi mutta pienempi, sekin painaa ihan tolkuttomasti. Haaveilen että joskus saisin koko kaapin omille langoille tai askarteluvälineille.

  VastaaPoista