lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun ensimmäinen

Joulukuu alkoi uusissa merkeissä: laitoimme lapsuudenystävän kanssa pystyyn pienen käsityöputiikin! Ihan vaan pariksi viikonlopuksi näin kokeeksi. Nimesimme sen "kioskiksi", sillä tila on melko pieni. Se sijaitsee kaverini kodin entisessä autotallissa, josta on erotettu pienehkö myymälätila. Kaverini oli aikoinaan yksityisyrittäjä. Siivosimme paikan ja kaverini somisti sen ja pihan varmalla maullaan aivan upeaksi! Sinne oli ilo viedä käsitöitään myyntiin. Myymme pääosin kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita. Otin mukaani mm. viime vuonna tekemiäni joulupalloja...

...ja äidin kanssa kutomiamme sukkia...

ompelin muutamia sydämiä kirppiskankaista...

ja pakkasin  mukaan korteista tehtyjä muistivihkoja.

Nautin suunnattomasti ikkunasta aukeavasta mäntymetsiköstä ja LUMESTA!!!

Glögitarjoilija palkattiin myös :D Onneksi löydettiin jussipaita ja villahousut ajoissa...! Ekat glögit kylläkin kiehuivat hellalle... taisi ulkona liikkua liian monia lintuja, että ote herpaantui!

Asiakkaita...no, jaa... muutama läheinen kaveri poikkesi nauttimaan kanssamme pipareita ja kuumaa juomaa, kiitos heille! Ilmoittelimme melko vaatimattomasti, joten voipi olla ettei "kioskiimme" löydä mikään ruuhkamäärä väkeä... Kuitenkin oikein antoisa alku tälle joulukuulle!

7 kommenttia:

 1. Ompa ihana idea, toivon että kioskinne löytää mahdollisimman moni.

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea ja vain kokeilemalla tietää miten kioski toimii. Minä toivon roppakaupalla asiakkaita ja paljon iloisia kohtaamisia, niin tuttujen kuin vieraidenkin kanssa.

  VastaaPoista
 3. Hino idea! Poikkeisin jos olisin lähellä, onnea yritykselle :)

  VastaaPoista
 4. Tosiaan hieno idea! Toivon paljon asiakkaita teille:))

  VastaaPoista