torstai 6. kesäkuuta 2013

Kohtalollako sormensa pelissä?

Voivatko lankakerät rakastua??? Mielikuvituksekkaana ihmisenä tietenkin kuvittelen niin, sillä nämä kaksi -mielestäni niin erilaista - kerää kohtasivat toisensa kevään korvalla sohvallani. Siinä lojui lankoja yhdestä jos toisestakin projektista. Yks kaks huomasin tämän parin vierekkäin. Katsoin toisenkin kerran... jaa, miksikäs ei... että nuoko sopisivat yhteen??? Outo värivalinta minulle, mutta lähdin kokeilemaan!

Malliksi valikoitui ennenkin kokeilemani ohje Sanna Vatasen Ekolankamallikirjasta. Suunnittelin tekeväni käsityöpussukan; vuori, vetoketju yläreunaan jne. MUTTA...

Ystävätär puuttui tässä vaiheessa peliin: "Kassi siitä on tehtävä, se on niin ihana, ettei sitä voi piilottaa vain käsitöille!" Jaahas...eipä kai sananvaltaa tässäkään asiassa...

Niin että tässäpä se sitten! Sankoja etsiskelin kauan, kunnes muistin taannoin hamstraamani kirppiskassin. Irrotin siitä rottinkiset sangat ja ne sopivat loistavasti tähän.

Vuoritin mustalla. Sekin onnistui yhden kardinaalimokan jälkeen...noo, oppirahoja kai maksellaan kaiken ikää :D

En voi kuin ihmetellä, miten hyvin PuroBatik-sävy kelta-violetti-lime jne sopii grafiitinharmaan 7-veljeksen kanssa!!! En kai ikinä olisi itse hoksannut kokeilla... Sama pesulämpökin, ettei sikäli huolta.

Aloitin jo toisen samantyyppisen vaaleammasta Batikista ja toisenvärisestä 7-veljeksestä, mutta siitä myöhemmin! - Niin, ja minä olen edelleen sitä käsityöpussukkaa vailla... etsinnässä astetta "yhteensopimattomat" värit, ettei taas tule kassikomentoa...hihhih!7 kommenttia:

 1. Ihana kassi ja hyvät värit, oikea kesäihanuus.

  VastaaPoista
 2. Tulipa kaunis kassi!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana pari, kannatti niiden yhteiselo kassikasi muuttaa, nyt eivät eroa koskaan:))

  VastaaPoista
 4. Jännä yhdistelmä: herkkä ja voimakas yhtäaikaa.Sangat sopivat loistavan hyvin.Olet niin mahdottoman kerkiäväinen,että hävettää taas omat keskeneräiset.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kassi. Miksei lankakerät vois rakastua. Minusta kun välillä tuntuu, että ne lisääntyvätkin tuolla komeroni uumenissa, koska lankaa on aina vain enemmän.... t. Eija

  VastaaPoista
 6. Grafiitinharmaa on ihan kuningas, sen kanssa mennään harvoin metsään. Upean yhdistelmän löysit, potkivat jotenkin toisiaan nuo sävyt.

  VastaaPoista
 7. Nätti kassi ja nuo värit sopivat tosiaankin hienosti yhteen. Oikein kiva.

  VastaaPoista