keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Hyvä ruoka - parempi mieli

Syksystä on nautittu monella tavalla:

keräsin tädin puskista viimeiset viinimarjat - olivat jo kyllä aika ylikypsiä... taustalla oleva äidin ruusu äitienpäivältä aloittaa uutta kukintaa!

maa-artisokan kuorimisesta ei nyt kovin voi sanoa nauttivansa... mutta soppa on hyvää!

suppilovahveroiden kanssa puuhailusta kyllä nauttii!

"tääll` yksinäni laulelen..." - suppisreissun "turva", karhunkarkotin: vanha matkaradio, joka huuteli kahta kanavaa yhtä aikaa... se siitä metsän hiljaisuudesta!!! Muuten en olisi metsään edes kaverin kanssa mennyt, sen verran korvessa oltiin! Mutta nauratti kyllä itseäkin! Reissun saalis oli kuitenkin loistava: puoli tuntia ja 10 litraa sieniä!!!

Miksen ole keksinyt tätä aiemmin: melkein kokopäivän reissulla naapurikaupungissa, monia asiointipaikkoja ja kurssikin; mukana AINA eväät, muttei aiemmin kahvia. Ja se kun maksaa joka paikassa pari euroa/kuppi, niin alkoi kiukuttaa, kun vielä juon tooooosi laihaa kahvetta. NYT sitten välähti kerrankin ja keitin termarin täyteen, mukaan maitopullo ja kirppikseltä ostettu autoilukahvimuki (vuotavaa mallia...) ystävältä saatuun (kirppis)koriin ja AHHH!!! Enää en eurojani tuhlaa tässä asiassa- vaikken Laihialta olekaan (sitäkin on epäilty, kun juon niin laihaa kahvia ja pyydän aina vettä puolet!)!!1 kommentti:

  1. Hyvä idea ottaa omat kahvit mukaan. Pitäsköhän alkaa kulettamaan haudutettua teetä termarissa,kun melkein joka paikassa saa ostaa kuumaa vettä ja teepussin=korvike mikä korvike.

    VastaaPoista