sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Eläkkeelle


Saanko esitellä: vasta eläkkeelle siirtynyt, hyvinpalvellut Ammu Mansikki! Ansioitunut kännykkäkukkarona emäntänsä kaulassa tuulissa ja tuiskuissa, helteissä ja hallanvaaroissa; syntynyt Ottobre-lehden kaavoilla v. 2005 ja herättänyt ansaittua huomiota kaikkialla liikkuessaan! Viime aikoina muuttunut tahtomattaan hieman epäluotettavaksi, lähinnä turvan alla olleen tarrakiinnityksen heikennyttyä... selvinnyt muutamasta kammottavasta pesukonekäsittelystä, mutta alati jaksanut hymyillen vastaanottaa kaikki siihen katseensa iskeneet :D   Nyyh, nyyh... toista Ammu Mansikkia ei tule, vaikka ko. materiaalia emännän kaapeista löytyisikin! Ammu viettää nyt ansaittuja eläkepäiviä emännän työhuoneen seinällä henkisenä tukena ja ainaisena ilon tuojana!Remmiin astuu nyt, vihdoista viimein tämä...ööööö....siis.... kaiketi itse mister Vulpes Vulpes...omintakeinen ulkomuoto sallittakoon... siis taiteilijan (???????) näkemys! Syntynyt 2 pvää sitten oltuaan 2 kk leikkauspöydällä (siis erittäin vaikea synnytys) vanhasta (kirppis)pannumyssystä ja ystävän värjäämästä kankaasta.  Kohdannut lievää hyljeksintää emännän taholta värinsä vuoksi (no kun emäntä hakee aina sitä mustaa lehmää...) mutta luottaa tulevaisuuteen, sillä tietää edustavansa emäntänsä lempivärejä! Kunhan eukko saa ensin ajatuksen mahtumaan kovalevylleen....Sulkee kitansa samoin kuin edeltäjänsäkin ja toimii varmasti paljon luotettavammin, ainakin muutaman ekan vuoden!! Omistaa muutaman maailmalle lentäneen koiraserkun. Terveisiä vaan niille, jos sattuvat olemaan kuulolla :D

2 kommenttia:

  1. Oi voi... Lämpimät onnittelut uuden kännykkäkotelon syntymän johdosta. Hyvältä näyttää. Toivottavsti palvelee emäntäänsä yhtä nöyrästi ja hyvin kuin edeltäjänsä. Toivon tarralta myös kestävyyttä ja sanoisinko napakkaa piikikkyyttä! Uskon, että emännän silmäkin pian harjaantuu tuohon uuteen pirtsakkaan väriin ja unohtaa entisen ammun, toki käy sitä välillä moikkaamassa siellä seinällä ja voi sille jutellakin mukavia..

    VastaaPoista
  2. AmmuLehmä kyllä näyttää siltä että eläkkeelle on hyvä päästä. Ehkäpä tämä uusi yksilökin oppii pian talon tavolille ja on aina emännän silmä saatavilla:)

    VastaaPoista