keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Villahousu(hu)pakko

Jokkemaa oli virkannut kivat villahousut, josta innostuneena aloin väsätä niitä minäkin, tosin neuloen ja ommellen.
Alkunsa kaikki sai näistä olosuhteista = pakkaset! Suvun vanhalle herralle tilattiin villakalsareita ("jos löytyy sopivia kankaita") ja penkomisoperaation jälkeen (tietenkin!!) löytyi! Vuosia sitten sain kaverilta jätesäkillisen urheilualusvaatetilkkuja (mikä termi??!!), jotka hän oli pelastanut roskalaatikosta (alihankkijafirma muutti ja siivosi paikkojaan). Sopivasti sovitellen sain kasaan isot miehen housut (eriväriset puntit) ja parit naisen lyhytlahkeiset.
Lisäsin vähän pitsiä lahkeensuihin, jos vaikka vilahtaisivat hameen alta...:D Huomasin kyllä oitis, että huono väri tuo valkoinen... miesten housut ovat sentään tummat!


Tuo otsikko viittaa lastennäytelmään, jonka näin joskus 70-luvulla. Muistaako kukaan?? Heikki Kahila twistasi uutistenlukijan pöydällä julistettuaan ensin Suomeen villahousupakon!! Oli pakko googlettaa ja löytyihän sieltä linkki ko. ohjelmaan! Näkisköhän sen yle-areenalta...

Ne neulotut versiot aiheesta "villahousut" ovat vielä puikoilla. En pidä väriyhdistelmistäni, mutta sullon työhön kerien loppuja, joita en muuten käyttäisi. Lohtu on se, että vaate menee piiloon  "täydellisiltä"( : P ) värisilmiltäni...!

3 kommenttia:

 1. Toki muistan tuon "VILLAHOUSUPAKON" !!!
  Ihanaa,että päivität niin usein sivujasi.Oon aina ihan äimistynyt sun energiasta :)
  SIINÄ TAAS NÄHTIIN ;ETTÄ MITÄÄN EI SAA HEITTÄÄ POIS (Tytär kysyi miksi haluan aina kattoa Hamstraajat ohjelman.Sanoin,että tietenkin siksi,että sen jälkeen oma koti näyttää niin ihanan siistiltä!!!)T: meloni

  VastaaPoista
 2. Hyviltä näyttää villahousut - rastapöksyt.

  VastaaPoista
 3. Meloni: Sanattomana luin kommenttiasi "energiastani".....kyllä se kuule aika matalaenergistä on viime aikoina ollut :D, mutta eikös se olekin sitä ympäristöystävällistä???!! Ihanaa kun muistat "Villahousupakon"!!!

  Irmeli: Näyttää- kiitos- hyviltä, mutta etenkin TUNTUU :D:D Ihanan lämpöiset!

  VastaaPoista