lauantai 15. tammikuuta 2011

Jo vanhakin nyt nuortui...

Puhun nyt vanhoista vaatteistani, jälleen kerran! Omistan onnekseni suht`suuret vinttitilat, joihin saattaa säilöä vaatetta yms. menneiltä vuosilta "myöhempää käyttöä varten"! Nyt tuli yksi "myöhempi käyttö", kun syksyllä kaipasin liiviä/liivihametta arkikäyttöön ja "kokouksiin"! Silmiini osui kotimaisen kutomon pvl-neule 90-luvulta, iso t.sin. pitkähihainen pusero. Sellaisenaan ei käyttöä, mutta.....

 ..........sakset taas käteen! Ensin paloivat hihat - siis hihat pois! Samalla suurensin kädentiet ylileveiksi, keventää hieman rembrantmaista vartaloani :D.... kaula-aukolle kävi samoin, avaraksi vaan!

Entäs helma?? Sellaisenaan liian lyhyt...hmmmph....taas  vinttiin - ja käyttämätön t.sin, lyhythihainen pitsijakku koki uuden elämän liivihameen helmana! Rinnan kohdalta poikki ja koneella kiinni yläosaan.

Kädenteille ja kaula-aukkoon virkkasin lempiväreilläni reunukset, jotka tukevat ompeleita ja samalla antavat hyvän kontrastin ja piristystä tummaan mekkoon! Heh, tää lienee se "mummekkoo"!!


Pyörylöitä suunnittelin tekeväni yhden tai kaksi, mutta rönsyilemäänhän se lähti taas!! Lopputulos on kätevä: koruja ei erikseen tarvita! Käyttötiheys: lähes joka päivä kaikenlaisissa tilaisuuksissa.  Seuraus: uusi(a) mekko(ja) suunnitelmissa... Parasta: alle mahtuu kunnon villahousut :D

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää neuleen uusi elämä!

  Sattumalta löysin blogiisi, näyttäisi olevan kivoja juttuja. Tulen siis uudestaankin. :)

  VastaaPoista
 2. ...sievä "tuunaus" (vaikkakin minusta erittäin PÖLIJÄ sana,:)
  Ihana tämä sinun blogi,vitsi ku ossais ITEKKI,perustaa blogin ??
  Villahousuista puhheen ollen ;aattelin koluta kaikki maholliset kirppait ja ostaa "oikeaa villaa" olevat puserot tumputtaa niistä villapäälys housut(aika uus sana itellekkin ?)
  Palailen myöhemmin taas "MUMMEKKOON"

  Kirjootteli:vähempi mummumpi :)

  VastaaPoista
 3. ...no vihtori..
  tarkotin PÖLIJÄKSI tuota tuunaus sannaa,
  alottelijan MOKA
  :) ANTEEKSI :)

  ...SIIS vähempi mummumpi

  VastaaPoista
 4. MAKEEEEEEEEEEEEEEEEE!
  Aivan loistava uusiokäyttö! Joskus uusiokäytöt ovat niin väkisin väännettyjä,että päätyvät multa suoraan roskiin.

  Toivottelee meloni

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia vaan kommenteistanne :D Mukavaa, kun lupailitte palailla kurkistamaan kokeilujani toistekin, ettekä heti säikähtäneet höpsöttelevää, leikkisää sinisukkaa!

  VastaaPoista
 6. Tumman sininen olisikin yksikseen pahuksen synkeä. Pyörylät tekevät ihmeitä!

  VastaaPoista