keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Läksy tehty!

Kerrankin tein virkkauskurssin "läksyn"!!! Opettaja antaa aina joitakin monisteita ja ohjeita vinkiksi ja naureskellen määrää ne läksyiksi. Näiden kahden vuoden aikana olen kai kerran aiemmin tehnyt "annetun" tehtävän! Omituinen oppilas...hih! Nyt ajattelin kokeilla poncon ohjetta, joka oli otettu Kauneimmat käsityöt-lehdestä, en tiedä milloin ilmestynyt... Ohjeessa oli ohuempaa lankaa (kuinkas muuten!), joten taas sovelsin ja lisäsin kerroksia, mutta EN purkanut!

Värväsin äitini malliksi, kun kerrankin paistoi aurinko! Niin, Puro-lankaa käytin ja koukkua 4,5. Poncho muodostuu kahdesta suorakaiteesta, jotka sitten ommellaan toisiinsa. Näitä ohjeitahan on paljon näkynytkin. Puro Aamuruskolla aloitin, kun sitä oli valmiiksi kotona 3 kerää. Kun se loppui eikä lähikauppa myynyt lisää, jatkoin Puro Kajolla, heh, jokin säätila mitäs sen väliä! No, sitten loppui sekin, kun kaula-aukko uhkasi jäädä olemattomiin... piti virkata lisää ja kotoa löytyi vaan Puro Iloa - se auttoi ja  ilo sitten repesikin, kun vihdoinkin sain tekeleen valmiiksi!!!

Melkoinen värikimara siitä sukeutui, mutta minullehan se kelpaa! Piristää valtavasti näillä keleillä! Aluksi vierastin noin isoja ruutuja (joka toinen kerros virkataan kjs+ kaksoispylväskaarilla), mutta nyt tykkään ponchon "ilmavuudesta". Mitähän opettaja sanoo???!!!



7 kommenttia:

 1. Ope on varmasti oikein tyytyväinen! Väri on upea.

  VastaaPoista
 2. Ilmava JA värikäs, siis hyvä.

  VastaaPoista
 3. Opettaja on tyytyväinen tunnolliseen oppilaaseensa!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ponco, ja varmasti ope kehuu tunnollisesti läksynsä tehnyttä oppilasta.

  VastaaPoista
 5. Värikästa ja tulee iloinen mieli kun sää on suhnuinen.

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään -ihanat värit!

  VastaaPoista
 7. Minä tykkään -ihanat värit!

  VastaaPoista