sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Onnen päivä Tampere-talossa!

Lauantain harmaus ja märkyys haihtuivat olemattomiin Tampere-talon "pikkumessuilla"! Hieman harkitsin koko paikkaan lähtöä luettuani näytteilleasettajien laihaa listaa, mutta ONNEKSI lähdin :D:D:D


Sillä ette voi arvatakaan minkä AARTEEN  kätkee suojiinsa tuo Virkkukoukkusen (vanha) sininen kassi!!!!!!!
Inhottavaa tällälailla kiusoitella, sillä EN AIO paljastaa asiaa vielä... Se on suuri salaisuus muutaman viikon, liittyy osana yhteen isoon projektiin, lahjaan rakkaalle ihmiselle!! Mutta se on LÖYTÖ, jota ½ vuotta olen etsinyt, kaveritkin asialle valjastanut, harvinaisuus, johon olin varautunut uhraamaan rahaa, varautunut pettymään jos sitä ei löytyisikään ...JA SIELLÄ SE SEISOI ANTIIKKIMYYJÄN PÖYDÄSSÄ!!!!!!!!!!!! Hintakin VAIN 14 euroa!!!!!!!!! Sitten loppupäivän maailmaa kiertelikin puoliksihöpsähtänyt Sinisukka naama Naantalin aurinkona ja iloisesti (melkein) tanssahdellen (kipeillä polvilla, juu...)!!! Nyt olen kuin pikkulapsi, joka epätoivoisesti yrittää säilyttää salaisuutta...:D Saatte kuulla ja nähdä kyllä asian heti, kun vaan voin sen paljastaa!!

Paljoa muuta kiinnostavaa messuilla ei ollutkaan, sillä Taikasormet ovat enemmän nukkekoti-, kuin kässämessut. Lisäksi paikalla oli useita kauneusalan ja hoitotuotteiden myyjiä.


Kauhavan Kangasaitan kojusta ostin kaksipäisen koukun koukkuamiseen. Olihan turkasen kallis, 12e! Tumppuohje tuli kaupan päälle.  Lankaa haalin vain nuo pari kerää; väri selvästi heleämpi vihreä luonnossa!


Kortteja lähti matkaan kangasalalaistaiteilija Anu Pelliseltä. Hänellä on aina niin hurmaavia mietteitä mukana kissojen ja pupujen seurassa: " Hän kömpi sänkyyn, avasi kirjan ja ajatteli: Kuinka lohdullista, että tärkeät asiat ovat yksinkertaisia" - eikö olekin niin rauhoittavaa lukea tuollaista!!


Tampere-talo - kun se aikanaan valmistui, sitä sanottiin maailman suurimmaksi kylpyhuoneeksi! Ulkoisen kaakelipinnan takia, siis!! Siellä olen muutamia kertoja istunut konserteissa (Pentti Hietanen, Semmarit, toisen kerran P.Hietanen :D , pianisti Richard Clayderman) ja baletissa (Bolshoin Joutsenlampi); kolunnut näitä messuja ja katsonut taidenäyttelyitä. Nyt siellä mainostettiin syksyllä ohjelmistoon tulevaa Annie-musikaalia. Siinä pääosissa "suuri rakkauteni" Tuttiritari eli Jukka Leisti ja Satu Silvo plus lisäksi lapsitähtiä. Ehkä sinne sitten syksyllä...

3 kommenttia:

  1. Voi jestas kun on jännää. Joku lasiesine varmaan..? Tai sit ihan jotain muuta...

    VastaaPoista
  2. Oho, onnittelut löydöstä! Mikähän se mahtaa olla, nyt kyllä uteliaisuus heräsi :)

    VastaaPoista