sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sukkakavalkadi

Viime talvena innostuin kutomaan sukkia mahdollisimman ohuista langoista. Kaikki langat löytyivät omista varastoista ja olivat useinmiten sellaisia keräilyeriä!

No, poikkeuksiakin oli! Nämä "fazerin siniset" tein Tapion Kaupasta ostamastani (oliko se nyt) Dropsin sukkalangasta. Näin muistaakseni Kardemumman blogissa vastaavat ja nehän oli saatava :D Etenkin, kun lopetin Fazerin sinisen maistelun syksyllä tehdessäni täydellisen ruokaremontin.

Nää heleän vihreätkin on yhdestä kerästä...

mutta näihin onkin sitten yhdistetty molempia edellisten sukkien jämiä. Näistä tykkään eniten! (huono kuva vaan taas....)

Vähiten tykkäsin kutoa näitä monivärisiä...(rumia väriyhdistelmiä!) ainakin kolmesta eri kerästä koottuja, vaikka itse tekeminen sujui nopeasti aina värejä vaihdellen. Lanka sinänsä oli kivaa pvl-villa-polyamidisekoitusta. Yksiäkään sukkia ei vielä ole pidetty - itse asiassa ne on piilotettu koiran ulottuvilta ja ovat unohtuneet sinne piiloonsa! Syyskuun alkaessa alkanee kuitenkin sukkakausikin, vaikka yritänkin pistää hanttiin...:D


3 kommenttia:

  1. Upeita sukkia ja nuo siniset ovat kyllä miun suosikit

    VastaaPoista
  2. Tosi mukavan näköisiä ovat kaikki sukat ja nuo monivärisyys on kivaa.

    VastaaPoista
  3. Hieno kavalkadi kauniita sukkia!

    VastaaPoista