maanantai 25. elokuuta 2014

Säilyttimiä nämäkin

Kummityttö tarvitsi ulkomaan "komennuksilleen" pussukkaa shampoille yms. Otin tehtävän vastaan, olisihan siinä täsmälahja synttäriksi. Minulla sattui olemaan hyvänmallinen pussukka itselläni, joten siitä otin mallia.

Pussin suuhun hän halusi kiristysnyörit eikä vetoketjua. Kankaaksi pienessä kiireessä löytyi vanha kirppispöytäliina.

Vuorin laitoin ohuesta vahakankaasta, jota pystyy ompelemaan helposti. Pohjasta tuli pyöreähkö vaikkei siihen ommeltukaan erillistä kappaletta. Ja tilavakin tästä yksilöstä sukeutui - vähän liiankin tilava, mutta eiköhän se asiansa aja!

Osat leikattiin yhtenä kappaleena, tuo keskiosa on pohja ja siitä tulee kivan leveä, vähän siis pyöreähkö.

Puolikas näyttää siis tältä. Vuori leikataan samalla kaavalla, mutta ylhäältä matalammaksi, sillä nyörikuja ei tarvitse vuoria.

Leikkasin pussukka kakkosen heti ekan valmistuttua ja kirjoin siihen suuntaa antavaa tekstiä! Kankaana edelleen pöytäliinaa, joita mulla on pari muovikassillista kirppiksiltä hamstrattuina. Myös tähän laitan vahakangasvuorin, vaikkei tämä ehkä tulekaan pesuaineille...

Kummitytön pussukka oli vähällä lähteä "lomakomennukselle" BARCELONAAN!!!!!!!!!!! (siinä tapauksessa olisin piiloutunut shampoiden sekaan...) mutta sitten kohde vaihtuikin joksikin Kreikan saareksi, jonne se on lennolla juuri nyt! Nautinnollista lomaa vaan sinne täältä vesisateesta!

1 kommentti: