torstai 24. lokakuuta 2013

Kummitustädin puuhia

Kummipoika 21v. pyytää harvoin mitään ja kun hän nyt kysyi kauniisti, että kutoisinko hänelle tumput, niin tätihän melkein siitä paikasta syöksyi puikkoihin! Kudoin hänelle pari vuotta sitten Jussi-sukat, musta-harmaat ja samalla mallilla jatkettiin. Nyt väreinä vaalean harmaan kanssa grafiitinharmaa. Hyvin yksinkertaiset 7-veljeksestä kudotut tumput, mutta kuulemma ihan soveliaat opiskelijapojan tarpeisiin!

Sitten aherrettiin hetki teekkarihaalarinkin kimpussa! Tässä poika itse ompelemassa yhtä merkkiä. Kuvasta puuttuu pää, sillä en kysynyt lupaa kuvan julkaisemiseen :D - Avitin lopuissa kahdessa merkissä; pitihän pojan päästä nauttimaan paistamistani nokkoslätyistä lämpiminä...!!!


Täällä lymyää puolestaan toisen kummilapseni "lapsi", jota hoidin yhden viikonlopun taannoin.

Pikkuruinen chihuahua Veera!

Mainio vesseli ja innokas "tiskaaja"!!! Parunakattila saa kyytiä...

Parhaiten Veera viihtyi äitini jaloissa nukkumassa! Se oli mahtavana "hoitajana" vanhempieni luona minun Barcelonan-matkani ajan yhdessä emäntänsä kanssa! Yleensä miehiä ujosteleva koira kotiutui jopa isän syliin päikkäreille! Onhan sitä tässä mietitty tuollaisen "terapeutin" hankkimista... jos on koirista työtä, niin PALJON on iloakin! Katsotaan nyt...

3 kommenttia:

 1. Tosi "miehekkäät"lapaset ja tuo pieni ihana koiruus valloittaa varmasti jokaisen.

  VastaaPoista
 2. Hienot lapaset ja edellisen postauksen korit ovat upeat.
  Joo, hanki vaan tuollainen nelijalkainen seuralainen, ovat ne niin suloisia.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana pikku Veera! Muistuttaa hirveesti erästä Elli-neitiä :)

  VastaaPoista