lauantai 26. lokakuuta 2013

Kierrätyskori

Yli vuoden virkkasin tätä rinkelipusseista tehtyä koria! Ilahduttavaa saada tuollainen pitkä projekti valmiiksi, varsinkin kun muovin työstäminen ottaa aina käsiin (ja hartioihin!).

Materiaalia tässä ystäväperheeltä saatuna! Kyseessä on siis Oululaisen rinkelit, joista punaisia (ykkösrinkeli) ja keltaisia (kilorinkeli) pusseja käytin tähän työhön. Ystäväperheen mies oli jossain vaiheessa ryhtynyt sinisen pussin rinkelien syöjäksi, mutta säästin ne pussit myöhemmäksi. Hän kun ei oikein enää muistanut, että minkävärisiä rinkelipusseja pitikään sinisukalle säästää :D

Aloitin punaisilla pusseilla, sillä niitä oli kertynyt ihan omasta takaa! Suorakaiteen koko on n. 20x35, siis aika isoa lähdin heti väkästämään! Sitten sain kaverilta keltaisia pusseja ja homma jatkui raidallisena.

Kori on kevyt, mutta hyvin tukeva - ovathan pussit siinä kaksinkertaisena kuteena solmiamistapani takia. Kori ei myöskään veny tiiviin pinnan vuoksi. Virkkuukoukkuna käytin nroa 8.

Valmiin korin mitat ovat n.33x46 ja pohjan leveys se n. 20cm. Kivasti mahtuu tavaraa (lankoja...). Laskujeni mukaan koriin upposi n. 38 muovipussia! On siinä popsittu rinkeli poikineen :D Ja popsiminen jatkuu, sillä pusseja on taas ilmaantunut varastoon!

4 kommenttia:

 1. Oho. siinäpä oiva uusiokäyttö rinkelipusseille. Monenlaista olen nähnyt erilaisita muoveista tehtynä mutta tuo oli kyvllä ensimäinen rinkelipussi työ, Hieno siitä kyllä tulikin.

  VastaaPoista
 2. Upea kori ja mainio idea käyttää rinkelipussit hyödyksi..

  VastaaPoista
 3. Vau - miten hieno kierrätyskori!

  VastaaPoista
 4. Hieno kierrätys on aina hyväidea.

  VastaaPoista