sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen on tänä vuonna...

...naapurintädin omatekoista mämmiä! Aivan superfoodia :D

...uusi (vanha) pääsiäisliina! Löydetty Tampereen Fidasta, jonka Outi Pyy oli somistanut ihan uuteen uskoon - erittäin visuaalista, harmonista ja ........mielettömän kallista...


...haikeutta: nämä tekemäni pupuveljekset lähtivät maailmalle...sniiff...ilahduttamaan 1- ja 2-vuotiaita veljeksiä! Hyvästi veikot! Mukavaa elämää!

...suunnitelmia! Uimakauden aloittamisesta siis!!! Sinne vaan, avantoon tekee jo mieli! En ole tänä talvena uinut joessa - vielä! Syksyllä oli vesi niin matalalla, ettei houkutellut jatkaa uimista. Nyt näyttää paremmalta. Ja kunhan lumet sulavat, niin laituritkin veteen peittyvät!

...käsitöiden "ulkoistamisen" aloittelua! Laiturilla paisteessa virkkasin kurssiläksyä, kännykkäpussia.

...pyöräilykaudenkin aloittelua :D Haa, huomaatteko??? Kannoin kuntopyörän parvekkeelle - miksen ole sitä ennen viitsinyt tehdä??? Kaksi kärpästä yhdellä polkaisulla :D

...lankalauantaista (-sunnuntaista, -maanantaista jne.) nauttimista! Muistanette cottonella-lankojen kaipuuni? Männäviikolla niitä hyppäsi koriini Hämeenlinnan kirpputorilta - wau! Pian jatkan taas sitä cottis-peitteeseen tähtäävää projektia...


...ideoiden poimimistakin! Kirjastossa eteen ponnahti uutuus: Hilpi Koiviston ja Tuomas Tiitisen Lanka-kirja! Mmmmh, mielenkiintoista!

Ihan nautinnollista pääsiäistä siis vietetty tähän mennessä! Ja kyllä siihen on kuulunut myös hiukan (?!!!) karkkia, narsisseja, lammasta, elokuvia, päivänokosia, sukulaisia... perinteitä siis!


Mukavaa Pääsiäisen jatkoa vaan teillekin!2 kommenttia:

  1. Itsetehty mämmi on huippu hyvääja jos se on paistettu vielä oikeassa tuokkosessa. Se on ihana muisto kummitädistäni kun hän teki tuokkoset ja siihen mämmin.

    VastaaPoista
  2. sain tänä pääsiäisenä maistaa itsetehtyä mämmiä ja se oli todella hyvää.
    Miulla mummo teki tuokkosia kesällä joissa sitten paistoi mämmin.

    VastaaPoista