sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Talvi-iltojen tarinoita

Talvi-iltojen lukuhetkiin varasin kiinnostavaa luettavaa: jouluksi saamani kirja houkutti Potter-fania. Petyin kuitenkin Rowlingin ekaan aikuisten romaaniin. Kieli oli sujuvaa ja tuttua Harry Pottereista, mutta juoni oli liian karu. En tykkää noin rankoista tarinoista, vaikka elämä lienee tuollaistakin... Vähän paha maku jäi suuhun.

Kevään kirja-alesta löysin toisen ennakkoon kiinnostavan teoksen. Näin paksua opusta en viitsisi kirjastosta lainata, joten investoin kympin ja hankin Apple-miehen elämäntarinan. Vähän ihmettelen itseäni, että miksi innostuin Steve Jobsista jo kirjan ilmestymisen aikoihin, kun en ole todellakaan mikään tietokoneimmeinen... Olen kyllä aina tykännyt elämäkerroista ja tässä tapauksessa päähenkilö on varsin kiistanalainen persoona. Saapa nähdä onnistuuko yli 630 sivun kahlaus... Kummipoika "lohdutti", että hänen fysiikan oppikirjassaan on n.tuhat sivua enemmän...ja vielä in english...ja tenttikirja....uuugh!

Loppuun hieman jännitystä: virkkauskokeilu omasta päästä. Näyttää omituiselta. Tuleeko minusta hyvä veneen virkkaaja - se selviää seuraavissa lähetyksissä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti