torstai 13. syyskuuta 2012

Melkein kuin ekaluokkalainen

 Olen tohkeissani kuin ekaluokkalainen lukuvuoden alkaessa! Aloitin nimittäin käsityön taiteen perusopinnot (20ov) naapurikaupungin työväenopistossa! Kolmen vuoden projekti odottaa! Yhtenä iltana joka toinen viikko, ei sen enempää, mutta kuitenkin uuden edessä ollaan! Hyvä etten uutta reppua ja penaalia ostanut/tehnyt, hehheh! (Ehtii ne vieläkin...!!!)


Jotakin kuitenkin ostin, nimittäin pari uutta kansiota kirpputorilta 50 sentillä. Tuo keskimmäinen on oma vanha, mutta tässä kolmikko valmiina "tule mukaan muuttumaan"-leikkiin! Valitsin tarkoituksella peruskansiot, en mappeja, ovat kevyempiä liikutella. Näillä kaikilla on pintamateriaali sellainen, että siihen tarttuu liima...sillä päällystin kirppiskansiot paperinpaloilla, joita revin kirjaston ilmaislaarin ruåtsinkielisestä rompsusta. Sitten etsin vanhasta värikasviosta kivoja kasveja ja aloin piirtää. Tässä vaiheessa vasta muistin, että Strömsössä tehtiin kasvitauluja myös piirtäen! Jäi ilmeisesti alitajuntaan!

Ekaksi tartuin "pikkutakiaiseen", josta tulen kertomaan teille lisää toisessakin yhteydessä joskus.

Latinankielinen nimi kruunuksi!

Toiseen kansioon syntyi puna-apilaa... väri se oli mikä ratkaisi... olen niin tuon violetinpunaisen lumoissa!

Omaan vanhaan pahvikansioon piirsin suoraan ketokaunokin ja ruiskaunokin. Tussi ja paperinpala piilottavat nimeäni! Tämä kansio jäi näilleen, mutta edellisiin vedin liimalakalla kerroksen suojaamaan sekä "taidettani" että liimattuja paperisuikaleita. En ole aikoihin piirtänyt ja jäin ihan fiiliksiin tästä hommasta! Onneksi oli suht`lämmin ilma väritellä kuvia parvekkeen luonnonvalossa. Pahaa pelkään, ettei tämäkään jää tähän...!


6 kommenttia:

 1. Kauniita kansioita teit ja nuo kukat ovat tosi ihania somisteita.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa puuhastelua sulle! Piristää kummasti talven pimeydessä ja saat kokeilla ihania ideoita ja tekniikoita.Olen nimittäin seurannut sivusta parin "koululaisen" jalostumista samalla kurssilla. 20 opintoviikkoa vaatii intoa ja sitoutumista.

  VastaaPoista
 3. Iloa opiskeluun, ja hienoja kansioita

  VastaaPoista
 4. Hienot Kyllä "ekaluokkalaisen" kelpaa!

  VastaaPoista
 5. Hienot Kyllä "ekaluokkalaisen" kelpaa!

  VastaaPoista