maanantai 10. syyskuuta 2012

Purku-uhan alainen

Nimittäin tämä villapaita. Sai purkutuomion jo ostettaessa kirpputorilta. Unohtui työhuoneen kaaokseen, löytyi eilen. Tarvitsin lankaa lisää "matkaneulelappujen" seuraksi tulevaan peittoon. Päätin, että en osta mitään, omista varastoista on löydyttävä. Ja löytyihän sitä, kokonainen XL-kokoinen paita. Olikin tajuttoman helppo purkaa, sillä fiksu tekijä (kuka lie) oli virkannut saumat yhteen PYSTYSUUNTAAN siis saumojen suuntaisesti, eikä vaakasuuntaan, kuten minä olen virkannut joskus. Kun katkaisi saumalangan sopivasta kohdasta, niin purkesi koko sauma helmasta hihasaumaan ja vielä hihapyöriöön!! Pikkuisen ilahduin!

Illansuussa näytti sitten tältä! Purkamista hidastuttivat hiukkasen langassa olevat nypyt, muuten oli varsin terapeuttista puuhaa. Varsinkin kun vielä tarkeni puuhailla ulkona auringossa!

Välillä poikkesin äidin luona saamassa kerimisapua ja kahveella!

Tunnistaako joku langan?? Hyvälaatuista tuntuu olevan, meleerattua, noin nelosen puikoille ehkä ajateltu. Hyvä saalis muistaakseni 3 eurolla!2 kommenttia:

  1. Kauniin väristä lankaa,ja edullisesti.

    VastaaPoista
  2. No aivan ÄÄLYTTÖMÄN edullisesti!Eikö "köyhäilystä" saa uskomatonta tyydytystä? Olen viikon yrittänyt elää jääkaapin ja pakastimen sisällöllä ja jokainen "jämistä" kyhätty ateria on maistunut taivaalliselta.

    VastaaPoista