tiistai 17. toukokuuta 2011

Talkoissa

Pidettiin viime viikolla veljen kanssa yhteinen siivoustalkoo vanhempiemme piharakennuksessa. Siellä on liitereiden lisäksi kesähuone, jossa olemme aikoinaan kumpikin omine kavereinemme nukkuneet. Se kulkee nimellä "kutomo", koska majailin siellä opiskeluaikoinani kangaspuitteni kanssa! Muutettuani majani ja kangaspuunikin muualle huoneesta on vuosien saatossa kertynyt aikamoinen varasto (kas kummaa!). Nyt päätimme tarttua toimeen ja tyhjentää huonetta siivousta varten. Siitä kun saa mukavan kesähuoneen nuorisolle tai vähän iäkkäämmillekin suvun jäsenille.



Kuva on ihan oikein päin, pulpetti sen sijaan hieman vinksallaan. Tätä aarretta en anna hävittää, vaikka sen rehaaminen varastosta toiseen perheen miesväkeä suuresti riemastuttaakin :D Olen itse samanlaisessa aloittanut koulutieni! Kuvanottovaiheessa huone on jo tyhjä alkutilanteeseen verrattuna!!



Takaseinällä on alusta asti komeillut isän "aarre" (??), josta en ole koskaan tykännyt! Hirvi ei ole isän itsensä metsästyssaalis, mutta seinälle se oli saatava! No, onneksi ei ole pää..... En kuulu kettutyttöihin, mutta en pidä siltikään eläinten taljoista erityisemmin... lammas on poikkeus! Aiomme veljeni kanssa ehdottaa isälle tämän seinävaatteen matkaa muuhun kohteeseen...!!



Loppuun vielä kuvia pihatalkoistamme! Emännän kukkapenkki saa asiantuntevaa hoitoa :D



Ei kaivanne selittelyjä....

1 kommentti:

  1. Tuollaiset pulpetit on kyllä ihania! Meillä oli koulussa muuten samanlaisia, mutta vaan yhden istuttavia. Tuollaisen apulaisen minäkin tarvitsisin. Ja nokoset raskaan urakan jälkeen on aina ansaitut!

    VastaaPoista