sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Palmusunnuntaina


Aurinkoista Palmusunnuntaita! Kaivoin komerosta vuosia vanhan tilkkukanani koristamaan pääsiäisviikkoa kukkapylvään päälle. Viherkasviosastoni on tällä hetkellä niin suppea, että kanat ja munat voivat vallata pylväätkin! Alatasolla osa vuosia jatkuneesta (mitä nämä ovat???) muovimunakeräilystäni! Sukulaislapset tietävät kartuttaa tädin kokoelmaa :D Niiden heleät värit houkuttavat! Kanan alla kirppislöytö: Kupittaan savea, kai?



Tämä upea oksankarahka iski silmääni Pyynikin harjulla Tampereella eilen. Haluan samantapaisen vänkyrän työhuoneeseeni naulakoksi! Pian pääsee onneksi metsään etsimään (juu, tunnen omistajan!!). Tampere kutsui siksi, että tänä viikonloppuna Pirkanmaalla voi osallistua taidesuunnistukseen! Poikkesimme Suomen trikoon vanhalla tehtaalla Pyynikillä tutustumassa liki 20 taiteilijan työtiloihin. Olihan mielenkiintoista! Netistä löytyy linkkejä kohteisiin, mutta mukana oli lasia, keramiikkaa, valokuvia, tilkkutöitä, maalauksia jne.



Virkkasin sormet hellinä Toikan Putkis-kuteesta kassia. Materiaalin olin ostanut 2-3 v. sitten Toijalasta. No, eihän se tietenkään riittänyt.... pahus ja lisäähän en sitä osta, ajattelin. Penkomaan sitten muita lankavarastoja ja kappas! Tennessee-langasta löytyi prikulleen samat sävyt molempiin raitoihin!!! Ihan kuin olisivat samasta väripadasta!! Samaa vuosikertaa ainakin! Tennessee vaan 3-kertaiseksi ja kassi valmistui!



Sori vaan kuvan huono laatu... väritkin sameat... mutta idea selviää! Mukaelma Novita-lehdestä 4/08. Aiheuttaa toisissa ihmisissä kateellisia huokailuja ja karkinhimoa :D:D Ihan herkku se onkin!!

1 kommentti:

  1. Hieno tuo kana. Silti en nyt ala sellaista tekemään, ettei jää taas vaihe päälle kun just pääsin siitä edellisetä kanavillityksestä eroon ;)
    Kassikin on hieno, ne nypyt tekee siitä spesiaalin!

    VastaaPoista