maanantai 18. heinäkuuta 2011

Veden äärellä


Minua ei pitele mikään sisällä näillä keleillä, vaikken auringonpalvoja olekaan - ennemmin vedenpalvoja eli mun täytyy olla lähellä vettä liki jatkuvasti! Hoksasin pestä yli vuoden takaiset Viron ostokset (eka ja tähän asti ainoa Viron matkani!!) nämä villalangat, kun sanoivat niiden kaipaavan pesua ennen käyttöä. Ne on ostettu suoraan kehräämöltä, kai niissä jotain "myrkkyjä" voi ollakin... toivottavasti puhdistuivat jokivedellä ja marseille-saippualla. En sentään huovuttanut niitä!! Tänään tuntuu olevan hyvä tuuletus- ja kuivatusilma, joten jätin ne narulle roikkumaan.



Tätä minä harrastan vuoden ympäri, joessa toki vain kesäisin: vesijuoksua! Mallina kuvassa veljentyttö 18v. On niin rentouttavaa, kun voi pulahtaa "lenkille" milloin haluaa, useitakin kertoja päivässä! Huomaamattaan tulee kulutettua edes osa kesän jäätelökaloreista... :D



Samainen uimarityttö täytti 18 vuottaan männäviikolla ja sai tädiltään (tietenkin!) altsun! Tässä kannet aukaistuna.



Sankarin omasta ideasta lähti tämän aukeaman aihe: kehyksien sisään voi liimailla vaikka kavereiden kuvia. Hauska keksintö, mielestäni!



Äidillekin vähän puuhaa! Tai isoäideille!!



Sain irrotella väreillä ja kuvilla tämän kirjan parissa, kun tunnen saajan niin hyvin!



Muut puuhat ovatkin sitten olleet niin ajankohtaisia kuin voivat! Keskellä äidin aarre: sokeripurkkina oleva vanha peltirasia. Ihana!



Tulossa taas - tai menossa... nyt nautitaan!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun muistat postata välillä. Varmaan hauska pestä lankoja joessa.Minäkin ostin Virosta lankoja joskus vuosi sitten - en ole vielä käyttänyt, täytyy kai sitten pestä?

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä lankoja. On ylellisyyttä olla helteellä veden ääressä!

    VastaaPoista