tiistai 22. maaliskuuta 2011

Keeeevääät toi, keevääät toi maalaaarin....


Luonto ilahduttaa usein taideteoksillaan! Tässä yksi hetki viime viikolta, piti toimia nopeasti, ettei aurinko vienyt kaikkea mennessään! Ja kamerasta tietenkin akku tyhjä... ehdin kuitenkin!

Eilen joikasi joutsenpariskunta tervehdyksensä yli lentäessään! Kuului sisälle asti! Mun lempilintuja! Ja tänään paistaa kuumemmin kuin ennen tänä vuonna! Migreeniherkkyyden vuoksi pysyn sisällä kirkkaimman ajan, niin hullua kuin se onkin... Mutta aistin lämmön ja auringon kun tartuin sisähommiin.Muun työn ohessa maalasin kyntenikin! Aika suttuisesti vaan... no juu, siis maalarinhommia menossa tällä hetkellä. Yläkerrassa puolivalmiina ollut huone on valmistumassa - JIPPIIII - työhuoneekseni!!! Valmistuu sitä mukaa kuin jaksan itse auttaa tekemisessä, kuten tänään katon maalaamisessa! Siis ei kovin nopeasti...:D Pakko lepuuttaa hartioita vähän väliä ja pitää kahvitaukoja! Samalla voi ihailla pientäkin aikaansaannostaan!

Kalusteet tehdään käytetyistä, toisten remonteista jääneistä kaappien rungoista, ovista ja laatikostoista. Työvaiheita riittää:


käsityötä tämäkin!


Ja välineurheilua...

Mutta tuntuu mahtavalta kun pystyy edes yhteen nurkkaan viemään käsityötarvikkeita! Pois makkarista, pois olohuoneesta, pois keitiönpöydältä!Mikä ihana tilanne!!! Ja viiden minuutin kuluttua:tyhjää tilaa ei missään...
Yhtä sekamelskaa vielä kaikki, mutta tärkeän tavoitteen eteen jaksan pakertaa :D:D Kuvia varmasti näytillä täälläkin, kunhan vähän edetään!

2 kommenttia:

  1. Ihana "lumi tippuu kuva"
    Oma työtila on kiva, kun saa kaikki tavarat sinne, ihmettelee miten ne on asuntoon joskus mahtunut? Ja pian huomaa, että työhuonekin on liian pieni:)

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttää. Mun työhuone on ihan romahtanut... vaatis suursiivouksen..

    VastaaPoista