sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Flunssa kaatoi sittenkin

Tällä kertaa blogihiljaisuus on johtunut flunssasta, joka kertakaikkiaan kaatoi minut petiin ja potemaan kahdeksi viikoksi, huh! En muistakaan, milloin olisin sairastanut kunnon flunssaa - en ainakaan 5 vuoteen, en edes nuha-köhätautia. No, ei nytkään kuume noussut, mutta olo on ollut kuin jyrän alle jääneellä. Mitään en ole jaksanut tehdä, kaupassakäyntikin (autolla vielä) otti lujille... Olen vaan juonut, juonut ja juonut ja levännyt jokaisen mahdollisen hetken. Onneksi kirjastosta löytyi pari mukavaa kirjaa, joita edes hiukan olen jaksanut plarata, mutta kaikki muu - käsityötkin! - on ollut katkolla.

Kuvaan nappasin syksyisen tuubikauluritekeleen, jonka kudoin veljentyttö nuoremmalle Novitan Usva-langasta. Mallineuleena käytin uudehkon Novita-lehden miesten kauluria, josta otin vain yhden mallineuleen tähän työhön.

Tuubista tuli hyvä ja mieleinen - tosin tämä oli kakkosversio ko. langasta: eka malli ei ollutkaan tytölle mieleinen ja purin sen (vaikka tyttöä kauhistuttikin!). Mieluiten tein uuden ja sellaisen, jota neiti pitää! Ihastuin tuohon helpohkoon mallineuleeseen niin, että kudoin itsellenikin samalla mallilla, eri langasta tosin.

Vieläkään en ole täysin kuntoutunut, en edes uusia valokuvia jaksa koneelle siirtää, mutta eiköhän tässä pian päästä päivittämään tämän vuoden puolella syntyneitä käsitöitä. Pysykää te terveinä!

2 kommenttia:

  1. Kaunis on kauluri ja lämpöinen

    VastaaPoista
  2. Flunsssa on kyllä hankala tauti, vie voimat tyystin.
    Tuossa kaulurissa on sitten kauniit sävyt.

    VastaaPoista